12 jan. Angerlo – Nieuwjaarsconcerten Isseltaler Musikanten

Met de Isseltaler Musikanten muzikaal op weg in 2020

Muzikanten openen het jaar met twee ‘Nieuwjaarsconcerten’ zondag 12 januari in Angerlo

Zondag 12 januari 2020 om 11.30 uur in
Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a.
De zaal gaat open om 10.30 uur.
Entree: €8,50

In januari 2020 gaan de Isseltaler Musikanten op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven.
Samen met hun dirigent Cyrille van Poucke staan de muzikanten borg voor een stemmig Nieuwjaarsfeest.

Het eerste nieuwjaarsconcert wordt gegeven in Angerlo; daar concerteren de muzikanten op zondag 12 januari 2020 om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a. De zaal gaat open om 10.30 uur.

De toegangskaarten à € 8,50 voor dit concert zijn (voor aanvang) aan de zaal verkrijgbaar maar kun- nen ook gereserveerd worden via: 026-3820245/ info@isseltalermusikanten.nl of via de website www.isseltalermusikanten.nl. Middels een bestel- ling in de e-Ticketshop kunnen de bezoekers het kaartje veilig betalen.

Op zondag 19 januari 2020 staan de muzikanten in Laag-Soeren op de planken. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaars- programma in Hotel Café Restaurant De Harmonie te Laag-Soeren, aanvang 11.30 uur. De Harmonie is gevestigd aan de Harderwijkerweg 35.

Isseltaler Musikanten

De ‘Isseltaler Musikanten’ hebben hun standplaats in Rheden. Het orkest is uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische Egerländermuziek.

Onder de titel ‘Zweimal Blasmusik’ organiseren de muzikanten in Babberich concerten met topkapellen en onder de naam ‘Isseltalerfest’ wordt een muzikaal feestje gebouwd in cultuurcentrum de OG-tent in Duiven waar op 29 februari 2020 de vermaarde Innsbrucker Böhmische zullen optreden.

Op 1 mei treden de muzikanten op in Hamminkeln (Duitsland) bij het feest van de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur. Op 23 mei staan de Isseltaler Musikanten op het Open-Air-blaasmuziekfestival Blechlawine in Mayrhofen Oostenrijk. Tijdens het nieuwjaarconcert worden de komende optredens nader toegelicht.

Cyrille van Poucke

Cyrille van Poucke (1962) studeerde trompet aan het Conservatorium van Amsterdam in Nederland bij Klaas Kos van 1981 tot 1988. Tijdens zijn studie onderscheidde hij zich door op te treden met zowel het Nederlandse Nationaal Jeugdorkest, als het Schlesswig Holstein Musik Festival Orchestra met de dirigenten Leonard Bernstein, Sergiu Celibidache en Georg Solti.

Vanaf 1987 is Cyrille eerste trompettist geweest in de Nederlandse radio-orkesten, eerst in het Radio Symfonieorkest en sinds 2005 in de Radio Kamer Filharmonie. Van Poucke trad ook op met belangrijke orkesten in Duitsland (Münchner Philharmoniker en het Berliner Symfonie-Orchester).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.