14 maart Giesbeek – St. Martinuskerk inCTRL

Helemaal InCTRL het voorjaar in!

14 maart 2020 om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur)
St. Martinuskerk, Kerkstraat, Giesbeek
Entree € 7,50

Op 14 maart 2020 neemt Popkoor InCTRL u mee de lente in met een groots voorjaarsconcert in de Sint Martinuskerk te Giesbeek. Tijdens het concert zullen zij een deel van hun gevarieerde repertoire laten horen met zowel Engels- als Nederlandstalige muziek.

Nummers van artiesten als Tina Turner, Racoon, Queen en Bløf zullen gezongen worden. Popkoor InCTRL is een gemengd koor op alle vlakken, mannen en vrouwen, jong of ietsje ouder en vijf stemgroepen. Het koor staat onder leiding van dirigent Esther ter Steeg.

Het voorjaarsconcert in de Sint Martinuskerk zal tevens een voorproefje zijn van hun jubileumconcert op 16 en 17 april 2021 in het Musiater te Zevenaar!

Op 14 maart 2020 gaan om 19:30 uur de deuren open om u van harte te ontvangen. Het concert start om 20:00 uur met tussendoor een korte pauze zodat u even op adem kunt komen.

Kaarten voor het voorjaarsconcert kosten €7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via info@inctrl.eu. Ter Steeg Lederwaren te Doesburg, via de koorleden of via de website www.inctrl.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.