15 febr. Giesbeek – bijeenkomst mogelijkheden starterswoningen

15 februari om 16.00 uur
Brede Blik – Kerkstraat Giesbeek
De organisatie is in handen van het Dorpsplatform Giesbeek.

Ben je in Giesbeek op zoek naar je eigen woning? Woon je nog bij je ouders en ben je op zoek naar je eigen plek in Giesbeek? 

Kom dan op 15 februari naar De Brede Blik. Vanaf 16.00 uur bekijken we samen de mogelijkheden voor starterswoningen in ons dorp. 

Joel Ebbers geeft toelichting over eventuele bouwmogelijkheden. 
Moninca Soumokil geeft uitleg over financiële consequenties en voorwaarden voor hypotheken. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meepraten,  meedenken of meedoen om starterswoningen in Giesbeek te realiseren. Dan zien we je graag in de  grote zaal van de Brede Blik.

Dit bericht is het toestemming overgenomen van de website van het Dorpsplatform Giesbeek

4 antwoorden op “15 febr. Giesbeek – bijeenkomst mogelijkheden starterswoningen”

    1. Beste Louise,
      De middag was opgezet rond starterskoopwoningen, maar omdat ook bleek dat koopwoningen (bestaande of nieuwbouw) voor veel starters ook niet haalbaar zijn, is het de bedoeling ook de huurbehoefte van jongeren bij de gemeente Zevenaar en woningcorporatie Plavei onder de aandacht te brengen. In Angerlo’s Nieuws, op de website van het Dorpsplatform en op deze website lees je hier meer over. Bovendien staat een emailadres vermeld waar je je kunt aanmelden als je mee wilt werken aan dit initiatief.

    1. Beste Maurice,
      Op het kaartje staan tekening ingetekend aan de Pastoor Slingerstraat achter de Martinuskerk. Maar zoals Joël Ebbers tijdens zijn presentatie vertelde was dit alleen maar een suggestie. Er zijn geen concrete plannen op deze plaats. (wat verder niet besproken is, is of dat Plavei hier bouwplannen heeft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.